14-годишните ни момчета – първи в София!

Щастливи сме да обявим, че възраждането на баскетболен клуб Септември, което стартирахме в началото на сезон 2017/2018, върви по план!

През сезон 2018/2019 представителният отбор на БК Септември за момчета до 14-годишна възраст завърши на първо място в регион Витошаград София.

Тимът ни записа 9 поредни победи, завършвайки с актив от 9 победи и 1 загуба. ТУК ще откриете всички резултати на отбора ни.

Припомняме и че тимът ни за момчета до 14 години триумфира в Коледния турнир на БК Септември, за който може да откриете пълна информация ТУК.

И въпреки че не отразяваме всяка проява с отделен материал в сайта на БК Септември, тъй като споделяме всички актуални новини във Фейсбук страницата си, то несъмнено това постижение трябва да бъде отбелязано отново.

Неслучайно и снимката, с която то беше обявено, стана истински хит – ТУК ще я откриете.

Поздравяваме всички момчета от представителния ни тим за страхотния успех! Специални поздравления и за треньора на тима Димитър Христов! Вижте и състава на отбора ни – ТУК.

Всички състезатели в клуба демонстрират невероятно израстване, за което ги поздравяваме!

Благодарим на всички треньори, деца, родители и приятели на БК Септември, без които подобни успехи не би имало!

Освен срещите, които са описани по-горе, тимът ни за момчета до 14 години изигра и множество приятелски двубои през настоящия сезон. ТУК ще откриете информация за две от тях – срещу действащия шампион за момчета до 14 години – Академик 99 Бултекс (Пловдив) и срещу Левски (София). В първата среща, проведена в Пловдив, нашите момчета се наложиха над действащите шампиони за възрастта с десетина точки разлика. След това момчетата ни до 14-годишна възраст победиха и Левски (София) на свой терен. И Академик 99 Бултекс, и Левски се състезават в т.нар. елитна група за момчета до 14 години, което е още един атестат за класата им.

От БК Септември сме наясно, че ни предстои още изключително много работа, но сме щастливи да видим, че вече можем да се конкурираме с най-добрите отбори в България.

Успехът е значим, но не се възгордяваме, а продължаваме да работим и да надграждаме! Тогава този успех ще е бил просто едно стъпало, а не апогей – несъмнено това е целта ни.

В Понеделник, 04.06.2019 година, за момчетата ни до 14 години предстои квалификационен турнир, който ще се проведе в зала Септември. Победителят от него продължава в следващата фаза на шампионата. Съперници на тима ни са отборите на Ахил (София) и Велбъжд 2002 (Кюстендил), а пълната програма може да откриете ТУК.

Един за всички и всички за един!

БК Септември