Турнирът за купата на Септември е този уикенд

Радваме се да обявим, че за втора поредна година от баскетболен клуб Септември ще организираме турнир за купата на БК Септември.

Той ще се проведе на 1 и 2 Юни 2019 година в зала Септември като част от проекта “София – Европейска столица на спорта”.

Турнирът се организира с подкрепата на Националната аматьорска лига по баскетбол (НАЛБ), както и на Столична община, и в частност на Дирекция “Превенция, интеграция, спорт и туризъм” към СО.

В желанието си да организираме мероприятия за все повече подрастващи, се радваме да обявим, че турнирът за купата на Септември през този сезон ще се проведе за 2 възрастови групи – кадети и момчета до 12-годишна възраст.

В турнира за купата на Септември за кадети ще участват 4 отбораБК Септември (София), БК Локомотив София, БК Академик 99 Бултекс (Пловдив) и БК Атлетик (София).

В турнира за купата на Септември за 12-годишни момчета ще участват 3 отбораБК Септември (София), БК Славия (София) и БК Грифон (София).

Ето я и програмата за турнира за купата на Септември, който ще се проведе на 1 и 2 Юни 2019 година в зала Септември.

Събота – 01.06.2019 година
10:00 БК Септември (София) – БК Локомотив София – кадети
11:30 БК Академик 99 Бултекс (Пловдив) – БК Атлетик (София) – кадети
13:00 БК Септември (София) – БК Грифон (София) – момчета до 12 години
15:00 БК Септември (София) – БК Атлетик (София) – кадети
16:30 БК Локомотив София – БК Академик 99 Бултекс (Пловдив) – кадети

Неделя – 02.06.2019 година
09:30 БК Атлетик (София) – БК Локомотив София – кадети
11:00 БК Грифон (София) – БК Славия (София) – момчета до 12 години
12:30 БК Академик 99 Бултекс (Пловдив) – БК Септември (София) – кадети
14:30 БК Славия (София) – БК Септември (София) – момчета до 12 години

Използваме възможността да благодарим както на Столична община, така и на Националната аматьорска лига по баскетбол за съдействието!

ТУК може да откриете повече информация относно турнира за купата на Септември, който организирахме през 2018 година. ТУК пък ще откриете информация относно Коледния турнир на БК Септември, който организирахме в края на 2018 година. В сайта и Фейсбук страницата ни ще откриете подробна информация и за множество други инициативи, с които сме се ангажирали през последните 2 години. Щастливи сме, че продължаваме с тези събития, на които виждаме толкова много детски усмивки.

Надяваме се, че турнирът отново ще се превърне в истински празник за децата. Очаквайте и множество снимки от него.