БК Септември отново част от Звездния уикенд на НАЛБ

За втора поредна година кадетите на баскетболен клуб Септември взеха участие в Звездния уикенд на Националната аматьорска лига по баскетбол.

Подробна информация за Звездния уикенд на НАЛБ за сезон 2018/2019 може да откриете ТУК.

Осмият пореден Коледен празник на НАЛБ се проведе на 16.12.2018 година. Той включваше цели 5 двубоя, 9 конкурса, забавни моменти и много положително настроение. ТУК може да намерите множество снимки от Коледния празник на НАЛБ.

ТУК пък ще откриете подробна информация и пълен запис на всичко, което се случи по време на Звездния уикенд на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2018/2019.

ТУК може да откриете изключително много и интересна информация относно всичко, което предстоеше на традиционния празник на НАЛБ.

За втора поредна година Звездният уикенд на НАЛБ започна с демонстративния двубой между представителите на БК Септември и представителите на екипа на НАЛБ.

Кадетите на клуба, подсилени от някои състезатели от мъжкия отбор, се представиха повече от чудесно и натрупаха много ценен опит. Несъмнено цялото преживяване може да бъде само и единствено от полза за тях.

Тимът беше воден от председателя на клуба Николай Спасов.

Мартин Механджиев (изпълнителен директор на БК Септември) и Димитър Христов (главен треньор на БК Септември) взеха участие в двубоя за отбора на НАЛБ ТИЙМ.

В крайна сметка НАЛБ ТИЙМ спази традицията, запазвайки 100%-овия си положителен баланс.

НАЛБ ТИЙМ – Септември 83:64 (33:7; 12:26; 24:19; 14:12)

Статистика

Снимки

Положителното настроение, уважението и любовта към баскетбола не спряха да бъдат проявявани от когото и да е по време на целия демонстративен мач между НАЛБ и БК Септември, а и като цяло по време на Звездния уикенд на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2018/2019. Младите представители на БК Септември натрупаха ценен опит, а представителите на екипа на НАЛБ имаха възможност да демонстрират за пореден път колко много обичат да практикуват любимата си игра.

ТУК пък ще откриете подробна информация за Звездния уикенд на НАЛБ за сезон 2017/2018. Тогава нашите представители отново бяха част от страхотния празник. Ето повече информация и за демонстративния двубой през миналия сезон:

НАЛБ ТИЙМ – Септември 83:58 (25:8; 24:23; 14:15; 20:12)

Статистика

Снимки

Изказваме сърдечни благодарности на баскетболна организация номер едно в България, че за втора поредна година направи подрастващите на нашия клуб част от традиционния Коледен празник на НАЛБ!

Несъмнено участието ни в подобни страхотни инициативи, каквато е Звездният уикенд на НАЛБ, допринася за развитието на нашите представители.

Благодарим на НАЛБ за поканата още веднъж! Продължавайте да развивате баскетбола в България по същия начин! Ние сме с вас!

Да върнем децата в залите!

Един за всички и всички за един!