БК Септември на турнир във Враца през месец Май

Баскетболен клуб Септември ще вземе участие в турнира за купата на Враца за 2018 година, който ще се проведе на 26 и 27.05.2018 година.

Турнирът е под патронажа на кмета на Община ВрацаКалин Каменов, а организатори на мероприятието за поредна година са Община Враца, баскетболен клуб Ботев 2012 (Враца) и Националната аматьорска лига по баскетбол (НАЛБ).

Надпреварата ще се проведе в залата на Природо-математическата гимназия “Академик Иван Ценов” в град Враца.

Първият ден на турнира включва 5 финални срещи в различните възрасти на подрастващи. Именно тогава ще вземат участие и представителните тимове на БК Септември.

Вторият ден на турнира е за мъжките тимове, като участие ще вземат 4 отбора, които ще играят по системата “всеки срещу всеки”, а допълнително в сайта на НАЛБ ще станат ясни имената на отборите.

На вашето внимание представяме програмата за първия ден на турнира, когато участие ще вземат представителните ни отбори до 12 и до 16-годишна възраст:

Отборът ни за момчета до 12 години играе своя двубой от 12:00 часа срещу домакините от Ботев 2012, а кадетите ни до 16-годишна възраст се изправят срещу домакините от Ботев 2012 от 15:00 часа.

Използваме възможността да благодарим на Община Враца и на Ботев 2012 за поканата! За нас ще бъде истинско удоволствие да бъдем част от това събитие.

Разбира се, благодарим и на Националната аматьорска лига по баскетбол за прекрасната организация на всички мероприятия, от които НАЛБ е част!

Не спирайте да следите Фейсбук страницата на БК Септември: https://www.facebook.com/septemvri.bg/

Редакция (06.05.2018 година, 15:00 часа): Програмата за турнира за купата на Враца претърпя корекции, които ни бяха изпратени от домакините, като по-долу ще откриете актуалната програма:

ТУК може да откриете повече информация относно турнира за купата на Враца.