БК Септември с първи лагер за 2018 година

Баскетболен клуб Септември проведе първия си подготвителен лагер за 2018 година.

Той се състоя от 31.03. до 06.04.2018 година в град Самоков.

Радваме се да обявим и че основните цели на лагера бяха постигнати. Състезателите тренираха двуразово, като подобриха физическата си сила и издръжливостта си. Колективът беше меко казано сплотен – това е изключително ценен опит за подрастващите, а и съвсем логично екипната им работа вече е на много по-високо ниво. И най-малките състезатели вече са по-самостоятелни.

Както ще придобиете представа и от снимките, и видеото, които ще ви покажем, атмосферата по време на целия подготвителен лагер беше изключително приятна, а тренировките бяха разнообразни – както в зала, така и извън зала – на стадион. Състезателите направиха и един планински поход.

Сега на вашето внимание представяме и видео с част от една от тренировките по време на лагера:

А както споменахме, една от най-важните цели беше постигната с невероятна лекота – колективът е още по-сплотен.

Вижте видео с поздрав от състезателите на БК Септември за рождения ден на техния съотборник Христо Драганов, който не успя да присъства на лагера, на 2 Април:

На 3 Април пък рождения си ден празнува капитанът на кадетите до 16 години Йордан Манов, като атмосферата отново беше страхотна:

Разбира се, за тези, които не успяха да присъстват на подготвителния лагер в Самоков, тренировките в зала Септември продължиха с пълна сила, както ще се убедите и от двата записа по-долу:

и

От БК Септември използваме възможността да благодарим на всички за старанието както по време на подготвителния лагер в Самоков, така и по време на тренировките в София!

Вървим в правилната посока, като във връзка с възраждането на БК Септември, стартирало преди малко повече от половин година, вярваме, че съвсем скоро клубът ще бъде напълно стабилизиран и успехите няма да закъснеят.

За повече информация не спирайте да следите Фейсбук страницата на БК Септември: https://www.facebook.com/septemvri.bg/