БК Септември изпрати годината със страхотен празник

На Коледно тържество, проведено на 21.12.2017 година, баскетболен клуб Септември изпрати настоящата година с много усмивки, настроение и положителни емоции.

Именно това събитие беше поредното доказателство за това, че възраждането на клуба, за което стана дума за първи път ТУК, върви повече от прекрасно. И със сигурност надеждите ни за все по-голяма сигурност, стабилност и все повече успехи пред клуба са налични повече от всякога.

ТУК можете да откриете повече информация относно Коледния празник на БК Септември.

Той беше проведен с любезното съдействие на Националната аматьорска лига по баскетбол, както ще видите ТУК.

ТУК и ТУК можете да откриете видео, което беше излъчено на живо от тържеството на клуба.

ТУК пък ще откриете над 300 снимки от Коледния празник на БК Септември.

Водещи на Коледния празник на БК Септември, проведен на 21.12.2017 година, бяха небезизвестните Теодора Славова и Александър Кирицов (още познат като MC CISTERNA) от екипа на НАЛБ.

Съвсем очаквано, двамата се представиха блестящо и допринесоха по неповторим начин за шоуто и положителните емоции, които завладяха всички присъстващи.

Кирицов беше и със специално облекло за повода, както ще видите ТУК.

Представяме встъпителната реч на водещата Теодора Славова по време на Коледния празник на баскетболен клуб Септември.

Мили родители, благодарим ви, че избрахте спорта като помощник при възпитанието на своите деца! Благодарим ви, че избрахте баскетбола! Благодарим ви, че се доверихте на БК Септември, който се надяваме, че се убедихте, че в колаборация с екипа на НАЛБ работи изключително професионално в името на щастието и успеха на вашите деца! Благодарим!

Разбира се, за всички състезатели имаше и специални изненадиТУК и ТУК можете да видите какви.

Разбира се, кулминацията на празника беше двубоят между деца и родители, който определено предизвика множество усмивки. Забавлението беше меко казано невероятно.

За най-полезен състезател в срещата беше избрана Валентина Филипова, както можете да видите ТУК.

Представяме и заключителната реч на председателя на баскетболен клуб Септември Николай Спасов по време на Коледния празник на клуба, проведен на 21.12.2017 година в зала Септември.

В нея г-н Спасов отново говори за статуквото и нуждите от промени в любимата ни игра, както го направи и в свое интервю преди известно време.

Преди всичко искам аплодисменти за двама млади хора. За изпълнителния директор на клуба Мартин Механджиев и за главния треньор Димитър Христов. Живеем в такова общество. Искаме промени не само в спорта, а във всяка зона на живота. Но хората не обичат промените. Те обичат статуквото. Аз вече съм на пределни години, но реших да направя промяна, защото промяната носи нещо ново и полезно. Тази промяна се осъществи благодарение на тези двама млади хора. Пожелавам им да работят все така стабилно, всеотдайно, в дух на новаторство и да не забравят да съхраняват традициите на нашия с голяма и богата история изстрадал клуб Септември.

За финал бяха наградени няколко души, помогнали много на БК Септември през последните години, а именно Таня Мирчева, Рени Делчева, Стоян Миладинов и Иван Манов.

Използваме възможността отново да благодарим на всички за огромния интерес както към Коледния празник на БК Септември, така и към дейността на клуба като цяло!

Благодарим на всички, които прегърнаха идеята за БК Септември! Надяваме се, че през 2018 година ни предстоят много успехи заедно.

Благодарим отново, отново, отново, отново, отново, отново, отново и отново!

Весели празници!